Sisältöön

Teatteri Lysti — Hervannan Teatteri Lysti ry

Vieraskirja

Vierakirjaan voit kirjoittaa julkista palautetta, kysymyksiä, arvosteluja tai vaikkapa runon. Kirjoita uusi viesti sivun alareunassa olevaa lomaketta käyttämällä. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti. Muistathan että Teatteri Lystillä on oikeus poistaa asiaton viesti. Käytäthän vieraskirjaa ainoastaan kommentointiin teatterista. Vieraskirjan väärinkäytöstä voidaan käyttäjää rajoittaa teatterin sivuilla. Voit kirjoittaa myös palautetta klikkaamalla tästä.

Aila Mannikainen kirjoitti 15.07.2013 kello 18:06, että:

Kiitos upeasta tulipunakukasta!
Olin eilen katsomassa sen, enkä tuntenut olevani harrastelijateatterissa. Niin vahvaa ja taitavaa esitystä oli ihana seurata. Olavi osasi erityisen hyvin tuoda esille sen ristiriitaisuuden, joka tuollaisen hurmurin elämäntavasta seuraa.
Oli aivan huikea kohtaus, kun hän sai kuulla ja luulla Kyllikin olleen toisen miehen heilana ennen häntä.
Olavin repliikkien määrä ja kakistelematon muistaminen oli uskomatonta taitoa.
Kaikki esittäjät olivat upeita omissa osissaan, ohjaus ja lavastus oli upeata työtä. En osaa varmaan kyllin kertoa miten voimakkaan tunteiden myrskyn esityksenne aiheutti. KIITOS!!

Merja Pohjola kirjoitti 15.07.2013 kello 16:04, että:

En ole itse vielä lukenut Aamulehteä, mutta YHDEN ihmisen mielipide ei meitä kaada. Meillä on ihana Olavi, joka on herkkä kun täytyy olla herkkä ja huutaa kun täytyy huutaa. Voisi sanoa, ettei heikkoja lenkkejä edes ole. Eikä unohdeta Seppoa, joka teki hirveän duunin – ja ONNISTUI. Mikään nuori vihreä toimittaja (?) ei vie sitä pois, että hänen “mielipiteensä” on vähemmistössä! (Harmi vain, että lehdessä, grrr…) YLEISÖ on rakastanut näytelmää. Joten torstaina taas – rinta rottingilla! Unohtaen ilkeydet ja muistaen vanhan viisauden, että ne, jotka osaavat, tekevät, ne, jotka eivät, kritisoivat heitä ;))) Torstaihin, ja kaikille – leuka pystyyn, ME OLLAAN KAIKKI HYVIÄ, NÄYTTELIJÄT, TYÖRYHMÄ JA MUUT!!!!

Paula Jokinen kirjoitti 15.07.2013 kello 10:10, että:

Kaikkee sitä voi lukutaitoinen lukea ja kaikella viisiin sitä voi ihminen näkemänsä kokea.
Olen todella pahoillani kaikkien näyttelijöiden puolesta Aamulehden, 15.7, kirjoituksen johdosta.
Kirjoituksessa ei ollut mitään oikein (ehkä nimet, mikä olikin vahingollisinta). Sympaatisempaa Olavia hymykuoppineen saa hakea.
Hurmaavimpia, aidomman tuntuisia, selkosanaisia, morsiamia ei voi löytää.
Tiedä sitten mikä kohtalon potkima tämä Aamulehden kirjoittaja oli, ja mitkä olivat hänen motiivinsa. Toivoisin kuitenkin hänen joskus ymmärtävän, ettei tälläisin sanakääntein voi ihmisiä kohdella.
Uskon vakaasti suurimman osan yleisöstä nauttivan ja ymmärtävän esityksen arvon.
Älkää antako periksi (sanosi rakas isävainaani)

Jari Aartola kirjoitti 11.07.2013 kello 00:12, että:

Olin katsomassa ensi-ilta näytöksessä mahtavaa esitystänne. Eivät olisi ammattilaisetkaan pystyneet parempaan. Roolisuoritukset olivat varmaotteisia vaikka oli kyseessä vasta ensi-ilta. Näytelmä oli mielenkiintoinen ja hauskakin vaikka tarina onkin vakavaa tukkilaisten toimintaa. Olen käynyt ennenkin Lystin näytöksissä ja nyt oli ote jo ammattimaista ja kehitys on todella huomattavaa. Kiitos kaikille esiintyjille ja ohjaajalle. Tulen myös tulevina vuosina katsomaan esityksiänne.

Eila Pohjola kirjoitti 10.07.2013 kello 18:06, että:

Ensinnäkin kiitos ohjaajalle, jonka vastuulla on ollut erinomaisen näytelmän ohjaus, ja myös paljolti lavasteet ja katsomon rakenteet. Seppo Heinola oli myös dramatisoinut esityksen niin erikoisesti, että siinä oli paljon pieniä nyansseja, jotka viihdyttivät, muun muassa “raivottarien kohtaus”. Sankaripari oli kaunis, näytteli erinomaisesti, ja myös äänet kantoivat hienosti. Olavin “naiset” lauloivat kauniisti ja jotkut näyttelivät jopa ammattitaitoisesti. Lapset olivat katsomon lemmikkejä, eikä syyttä. Näyttelijät puhalsivat kaikki yhteen hiileen, ja heistä näkyi se, että heidän välillään vallitsee hyvä yhteishenki. Teatterihan on aina osiensa summa. Kokemuksesta tiedän, että vaikeinta on olla lavalla ilman repliikkejä, mutta kuitenkin olla tilanteessa koko ajan läsnä. Lähes kaikki onnistuivat siinä hyvin. Tuskin uskoin katsovani harrastajateatteria. Kiitos kaikille hauskasta teatteri-illasta. Eila Pohjola.

Martti Huttunen kirjoitti 09.07.2013 kello 20:08, että:

Onnittelut 30.6.2013 ensi-illan johdosta! Esityksenne Laulu tulipunaisesta kukasta teki lähtemättömän vaikutuksen! Olemme puolisoni kanssa aktiivisia teattereissa kävijöitä jo vuosikymmenten ajan. Enpä muista, että aikaisemmista saman näytelmän esityksistä edes ammattiteattereissa olisi jäänyt yhtä hyvä maku. Yleensä ne ovat kovin pintapuolisesti pysytelleet pääteemassa ilman syvällisempää sanomaa. Teidän esityksessänne oli ohjaaja Seppo Heinola sovittanut saumattoman ja kiintoisan kokonaisuuden, jossa näyttelijät eläytyivät täysillä. Esityksestä jäi katsojan sydämeen pysyvä jälki. Olavin vaativa ja työntäyteinen osa oli sekä näyttelijä Jarno Puusniekan että katsojan juhlaa. Puusniekka eli jokaisen repliikkinsä täysillä. Myös Teija Vallinaho Moision Kyllikkinä esiintyi varmasti, tyylikkäästi ja edustavasti. Mielestäni molemmat kelvollisia entistä vaativampiin, jopa ammattimaisiin tehtäviin. Kaikki esiintyjät olivat luontevia ja niin ihanasti erilaisia hahmoissaan. Heitä oli ilo seurata. Mainio oli kylännaisten juoruileva joukko ja kyllä tukkilaisetkin olivat luontevia rooleissaan.
Toivon, että aurinko paistaa ensi-illan tapaan kaikissa esityksissä.
Olimme ihastuneita – ja sana on pantu kiertämään.

Kari Puusniekka kirjoitti 01.07.2013 kello 13:01, että:

Tervehdys Lystiläiset..Kiios hienosta esityksestä 30.6.2013.Suomalaista kesäteatteria parhaasta päästä.
Laulu tulipunaisesta kukasta osuva valinta.
T. Eija ja Kari Puusniekka

Enkku kirjoitti 18.06.2013 kello 10:10, että:

Pääseekö pyörätuolilla teille katsomoon ?

Mikä on avustajan lipun hinta ?

Marja-Leena kirjoitti 06.02.2013 kello 22:10, että:

Kiitos hyvästä Niskavuori esityksestä 6.2.

Minna kirjoitti 04.11.2012 kello 16:04, että:

Kiitos aivan ihanasta Niskavuori esityksestänne tänään 4.11.2012!

Matti Himanka kirjoitti 02.08.2012 kello 09:09, että:

Hei,

Kiitos hienosta esityksestä 1.8.
Yksi parannusehdotus: Esityksen kestoaika olisi varmaan hyvä ilmoittaa mainostuksessa.

Meiri Tuurna kirjoitti 04.07.2012 kello 23:11, että:

Kiitos erittäin mieliinpainuvasta näytelmästä 6.6.2012

Pirkko Niemi kirjoitti 21.07.2011 kello 09:09, että:

Pumpulienkelit-esityspäivät löysin. Milloin teatteriesityksenne alkavat? Klo 19.00?? Kiitos, jos ehditte vastata.

Matti Flyktman,kulttuuritoimittaja,kieltenopettaja, Tre Draamastudion teatteritutkijoita kirjoitti 02.07.2011 kello 21:09, että:

Seppo Heinola ohjaajanne oli katsomassa Musiikkiteatteri Palatasin oppilaskoulun Stagen esitystä. Olin iloinen kun voin tavata häntä koska kävin ystäväni näyttelijätär Rauni Kaskineva-Westerlundin ja kulttuuritoimittajan työni johdosta Rovaniemellä seuraamassa teatterin esityksiä.

Muistelen, että Timo Kankainen näytteli Tampereen ylioppilasteatterissa aikanani.

Seppo Heinola nähtiin mm Mannerheimin roolissa jonka muistan hyvin.

Aion päästä seuraamaan esitystänne!

Olen myös käytettävissä jos tarvitaan opetusta valmentautuessa yo ym koulun kirjoituksiin lukio,amk,peruskoulu tai halutaan opiskella ammatillista tai käytännön kielitaitoa. Nykyaikainen tekniikka ja hyvät opetustulokset ovat jo tuottaneet tulosta Tampereellakin Pyynikintorin varrella. NMT 040-8723628 Tervetuloa!

pseudonym kirjoitti 10.03.2010 kello 02:02, että:

Sanni kirjoitti 20.03.2009 kello 16:04, että:

Hei! minua kiinnostaisi tietää että onko sivuillenne tulossa näyttelijöidenne nimet? Kävin katsomassa 80 luvun cabaree esityksenne cinolassa ja minua kiinnostaisi että kuka esitti madonnaa? ja ketkä olivat ne miehet jotka juttelivat kännykästä? kiitos.. Laittakkaa kuva ja nimi joka näyttelijältä sivuillenne??

Vastaus: Hei Sanni. Lystin internetsivuja päivitetään koko ajan. Teatteri Lysti suunnittelee laajaa sivuston päivitystyötä, jolloin sivuille saadaan toimintaan tietoa menneistä tapahtumista, näyttelijöistä ja rutkasti lisää kuvia. Yst. Teatteri Lysti

Ja nyt visainen kysymys: Koskahan tämä päivitys tapahtuu? Luulisi vuodessa saavan yhdet nettisivut päivitettyä.

Starperson kirjoitti 26.07.2009 kello 16:04, että:

Hyvät sivut!
http://www.starpalvelut.fi

Kirjoita uusi viesti

Tule mukaan Lystin toimintaan! Klikkaa tästä!

Kirjoita Lystin vieraskirjaan. Klikkaa tästä!

Copyright © Hervannan Teatteri Lysti ry